15 Nisan 2010 Perşembe

2'lik Çilek


Hayat denilen, hızla akan bir nehirde küçük bir salda gibiyiz...


Vakit sanki bizim değil, bizim elimizde, bize ait değil...


insanoğlunun şu hayatta herşeye gücü yeter belki,


belki herşeye kafa tutar aciz aklıyla ama...


zamanın akışına karşı ne kadar da çaresiziz....



saatler, günler, haftalar, aylar, seneler....


aklımızı alacak ama bir o kadar da hissettirmeyecek hızda geçip gidiyor


tıpkı dünyanın dönüşü gibi...


Sen hayatımıza gireli 2 yıl olacak. inanılır gibi değil! bu günleri hayal etmek bile imkansız geliyordu insana, ama bak işte karşımda bıcır bıcır bir şeyler isteyen, sürekli konuşan, gülen, şarkılar söyleyen, saçlarını elleriyle savuran, kollarına boynuna taktığın tokalara gıpta ile bakan sevinen "anne bak" diye bana gösterip sevincini paylaşan bir kız oldun!


Ufacık şeylerle sevinen, böylece insana aslında hayatın ne kadar da anlamsız olduğunu gösteren "anneeee bak ben mutlu oldum" diye gülümseyen gözlerle içimi ısıtan sen, benim kızımsın!


Kucağıma sarılıp "bidanemm bebeyyyimm can-nnnımm taddı tızımm" diyerek annesine sevgisini ifade eden, azıcık suratımı asık görsen koşarak gelipp "üzüldünn müüü aaa-laamıyoo-musunnn" diye teselliye kalkışan güzel biricik kızımsın sen benim!!


Erken bir ikinci yaş yazısı oldu bu. aslında söylenebilecek şeyler asla bu kadar değil, sana söyleyeceklerim, kucağıma alıp sıka sıka sevdiğimde içimden sana akanlar kelimelere sığacak şeyler hiç değil, sadece yıllar sonra bir gün sen ya da ben bu yazıyı okursak şayet, sana olan sevgimi birazcık hissedelim istedim.


aslında bu yazıyı yazmak için oturmama sebep, çok güzel bir blog annemizden gelen süpriz oldu, bak kuzucum bizim için kendi elleriyle neler hazırlamış neslihan teyzemiz! kendisine bir kez de burdan çok teşekkür edelim istedimmm


İyiki doğdun bebeğim iyiki benim kızım oldunn, Sahip olduğun güzellikler için, sahip olduğum bu güzellik için Rabbime sonsuz şükürler olsun!!!

7 yorum:

Enise dedi ki...

2. yasinizin beraberinde cok daha guzel anilari getirmesi dileklerimle:). Simdiden dogum gunun kutlu olsun minik prenses!

Ayşe dedi ki...

Dogum gunu kutlu olsun miss cilegin...Omru huzur, hayir ve saglikla dolsun insaallah...

hulofera dedi ki...

"annecimmmmm" diyen tatlı narin sesi kulaklarımda çınlıyor benim de.. Rabbim ömür boyu güzellikler çıkarsın karşısına inşallah minik meleğin..

sumeyye dedi ki...

nıce hayırlıs ve saglıklı senelere..:)

mummy dedi ki...

Kelebekçiğimm,
Aynı heyecanları yaşıyorduk seni tanıdığımda,aynı güzel duyguyu aynı zamanlarda tattık,sonra yine aynı ilkleri,mutlulukları,şimdi bu yazı çok dokundu bana,hissettiğim gibi,yaşadığım gibi çünkü..
2 yıldır hayatında var olan o mutlulukla nice güzel yıllar göresiniz..Kutluyorum çileğimin yeni yaşını ve kocaman öpüyorum onu boncuk gözlerinden..
Sevgiler..

mandalina dedi ki...

kurabiyeler harika görünüyor! :)
çok hoş bir jest yapmış neslihan.
minik prensesime, mis kokulu çileğime çok çok çok güzel bir ömür nasip etsin Mevla.

Size de hep güzel günlerini göstersin inşallah kelebeğim..

eslem dedi ki...

vuu 2 yaşş maşaAllah kızımıza :) Neslihanının jestine müthişş Allah razı olsun ..
Rabbim breketli ömürler nasib etsin Çilekciğime hayatı da kendi kadar güzel , nari ve kıymetli geçsin ..
teyzelerin de seni seviyor Çilek kız : )